Beste bezoeker op deze pagina kun je geen vragen of bestellingen plaatsen, doe dit via het Contact pagina.
 
Vangstberichten en leuke opmerkingen zijn welkom M.v.g. Bob & Danny

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 volgende »

Ruim 2 weken geleden kwam het net van m'n onlangs aangeschafte Rozemeijer Inner City landingsnet los van de steel (de lijmlaag was losgelaten). Het net zonk naar de bodem en heb het niet meer terug kunnen vinden.

Top service bij Hengelsport 2000, zonder morren een compleet nieuwe set gekregen. Nogmaals dank!

Marcel Suasso de Lima de Prado - 10-08-2018 - 17:01

Donderdagavond 31/11 laat Savage Gear tas en net besteld. Zaterdag 2 December al binnen. Super mooi op tijd voor mijn verjaardag op maandag. Goed verpakt. Helemaal goed. Top service. Bedankt , kom zeker terug voor nog meer Savage Gear materiaal.

Erwin Straatman - 08-12-2017 - 19:48

Al vele malen online spullen besteld maar vandaag maar eens wezen kijken bij Bob en Danny in de winkel. Nauw dat was het ritje uit Brielle dubbel en dwars waard. Wat deze mannen in de webshop hebben staan, staat ook bomvol in hun winkel. ik wil jullie weer bedanken voor de zeer professionele hulp en de koffie. ps weer veel teveel gekocht (-_-) gauw tot ziens. mvg Oscar

Oscar - 30-11-2017 - 21:28

Vandaag 6 feb bij bob in zijn nieuwe winkel geweest (althans deze is er al een tijdje maar wij zijn er al lang niet geweest).

we werden zeer professioneel ontvangen en ook geadviseerd.
na een bak koffie en een gezellig praatje zijn we weer met een hoop mooie spullen huiswaarts gegaan zodat we volgende week heerlijk kunnen vissen in de Cara´ben :)

peter en marlice - 06-02-2017 - 17:27

Op zaterdag 31 december oudejaarsdag wilde mijn maat en ik op de valreep nog even langs bob. Bij aankomst werd de deur door bob net in het slot gedraaid.. shit!! Bob zag me vragend naar binnen kijken en opende de deuren voor ons. Yes! We waren niet voor niets vanuit Leiden naar Diemen zuid gekomen. Hij stelde zijn oudejaarsviering even uit om deze 2 gasten te voorzien van een leuk praatje en de nodige informatie voor een vis trip die bij ons op de planning staat. Bij deze bedankt voor de goede service en een vangstrijk en gezond 2017 toegewenst.

Gr Jordy & Mitchell

Jordy mieloo - 02-01-2017 - 05:57

 

Vandaag voor het eerst gevist met mijn nieuwe hengelset (Ron Thompson Instant Spin 3-10 gram + Okuma Safina Noir SFR-10 en een shadje). Zie mijn vorige review. Ik heb gevist in het Noordhollandsch kanaal in Purmerend. En... een baars en een snoekje gevangen, voor het eerst na jaren niet te hebben gevist!

Vriendelijke groeten van Jan

Jan - 01-01-2017 - 14:53

Gistermiddag, net voor de jaarwisseling, voor de tweede keer in korte tijd een bezoek gebracht aan deze winkel. Tijdens het eerste bezoek goede uitleg gehad over hengels voor het (ultra) lichte spinvissen met een bijbehorende molen. Ik mocht rustig desnoods meerdere keren langskomen voor uitleg, de tevredenheid van de klant staat bij deze zaak voorop.
Bij mijn tweede bezoek wilde ik in eerste instantie een spinhengel met 0-5 gram werpgewicht aanschaffen, maar na een lang gesprek waarin ik werd uitgevraagd over hoe ik eigenlijk wilde gaan vissen toch uitgekomen op een hengel met 3-10 gram werpgewicht met bijpassende molen, lijn en kunstaas. Uitstekend geholpen! Uit alles blijkt dat het belang van een tevreden klant gaat boven omzet of snel iets verkopen. Ik kom hier graag weer.

Met vriendelijke groet,

Jan

Jan - 01-01-2017 - 07:02

Prachtige service.....alles ontvangen in goede staat en heel snel!
Dit mag ook eens gezegd worden.
Ik weet waar ik mijn volgende bestelling zal plaatsen.

Timmermans Marc - 03-11-2016 - 08:44


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 volgende »